Navštíveno 11815x

Jakou barvu pouzit? Syntetika je OK? bylo by to na trmeny a bubny, diky
foliatec i motip delaji primo na brzdy na vysoke teploty
Klidně použij Hamerrite nebo jak se píše. Je to aldehydová barva která vydrží vysoké teploty. Mám to vyzkoušené a je to absolutně bez problémů.
Alkyton stačí ta malá plechovka tuším 250ml. Na brzdičích bez problému, na bubnech 4 roky taky do té doby než jsem to vzal do Mostu na okruh. Tam barva na místech kde se na vnitřku tře pakna schořela. Při normální provozu ale držela i na bubnech.
seženeš kdekoliv už i v globus/tesco apod.... a každá pořádná drogérka nebo barvy/laky maj taky..... stojí to asi 150kč
alkyton a hammerit nejsou odolne proti soli
Čím to je, že na třmenech alkyton mi drží rok a půl denního provozu?
mam Motip a super, hezky se to roztira, drzi to super, barva nevypada vyblite, v tom kitu je vse co potrebujes
malá plechovka Hammeritu za 140,- mi vystačila na 5 aut a nikdy se nic neloupalo a to auta byly denně využívaný léto-zima
Dupli color v OBI ve spreji..barva na motor do 800 stupnu..mam to uz na svem 3 aute a spokojenost dlouholeta
Taky mám s Hammeritem dobré zkušenosti a nepozoroval jsem, že by tomu nějak vadila sůl. Hlavně si můžeš vybrat s několika odstínů ty barvy přímo na brzdy jsou snad jen v základních odstínech.
Hammerite nebo Alkyton, už druhým rokem, zima, léto a super ;-)

17.10.2009, 17:18 |
vypuk Heh, známého matka našla barvu na třmeny někde ve sklepě, a začla s tím natírat květináče :-D Trošku OT, vím... :)

17.10.2009, 17:25 |
fredh hammerite drzi dobre. Hlavne to necisti az na zelezo, pak to drzet nebude.
kolik se vypotřebuje zhruba na ty brzdy té barvy? myslím třmeny i bubny díky...